[:nl]

Masterclass Tangogitaar in Hongarije

 

Deze masterclass is geschikt voor vergevorderde en professionele gitaristen die zich willen verdiepen in de tango. Tijdens deze vier dagen behandelen we solo repertoire, begeleidingspatronen, typische tango improvisatie en ensemble spel.

De stage wordt gegeven in het schitterende landhuis Villa Luka, en ligt aan de rand van Magyarlukafa, een dorpje grenzend aan de oerbossen van het enorme natuurgebied Zselic. De oorsprong van Magyarlukafa is terug te voeren naar de Romeinse Villa Luca die hier in de vierde eeuw heeft gestaan. De huidige villa ligt op voormalige landerijen van de Hongaarse graven Festitich de Tolna.

Villa Luka, eens een oude graanschuur, is omgebouwd tot een luxe landhuis dat buitenleven combineert met modern comfort. Zo is de woonkamer maar liefst 70m2 en beschikt iedere slaapkamer over en ensuite badkamer. Het landhuis is gelegen boven op een heuvel met een eigen terrein van vijf hectare.

Heb je de wens om je talent verder te ontwikkelen door een nieuwe taal op de gitaar te leren? Om het leren te combineren met samenspelen en te genieten van de prachtige omgeving? Meld je dan aan voor deze Masterclass Tango Gitaar.

Plaats: Maygalukafa –Hongarije
Data: September
Prijs: 550,00
Inhoud:
*Iedere dag 45 minuten privé les
*2 – 3 uur Gitaar ensemble
*Logies, ontbijt, lunch en diner.
*Wandelingen onder begeleiding van een natuurkenner

Met het vliegtuig kun je low budget naar Boedapest vliegen. Vanuit Boedapest is er een transfer naar Magyarlukafa.

Er kunnen minimaal vijf gitaristen en maximaal 7 gitaristen deelnemen.

Geef je op door een mail te sturen naar contact@tangomuziek.nl

Mocht je een vraag hebben, stuur dan zeker een mail.

[:en]

Masterclass Tangoguitar in Hongaria

 

This masterclass is intended for advanced and professional guitarists who want to immerse themselves in the tango. During these four days we will cover solo repertoire, accompaniment patterns, typical tango improvisation and ensemble.

The masterclass is given in the beautiful villa Villa Luka, and is located on the edge of Magyarlukafa, a village bordering the primeval forests of the huge nature reserve Zselic. The origin of Magyarlukafa can be traced back to the Roman Villa Luca that stood here in the fourth century. The current villa is located on former farmlands of the Hungarian Counts Festitich de Tolna.

Villa Luka, once an old granary, has been converted into a luxury country house that combines outdoor living with modern comfort. The living room is no less than 70m2 and each bedroom has an ensuite bathroom. The country house is located on a hill with a private area of five hectares.

Do you have the wish to develop your talent by learning a new language on the guitar? To combine the learning with playing together and enjoying the beautiful environment? Then sign up for this Masterclass Tango Guitar.

Location: Maygalukafa -Hungary
Date:September
Price: 550.00

Content:
* 45 minutes of private lessons every day
* 1 hour of guitar ensemble lessons every day
* Accommodation, breakfast, lunch and dinner.
* Walks accompanied by nature experts

By plane you can fly low budget to Budapest. From Budapest there is a transfer to Magyarlukafa.

At least five guitarists and a maximum of 7 guitarists can participate.

Sign up by sending an email to contact@tangomuziek.nl

[:es]

Tango masterclass para guitarristas en Hongaria

 

Esta clase magistral está dirigida a guitarristas avanzados y profesionales que quieran sumergirse en el tango. Durante estos cuatro días, cubriremos el repertorio en solitario, los patrones de acompañamiento, la improvisación típica del tango y el conjunto.

La clase magistral se encuentra en la hermosa villa Villa Luka, y se encuentra en el borde de Magyarlukafa, un pueblo que bordea los bosques primarios de la gran reserva natural de Zselic. El origen de Magyarlukafa se remonta a la Villa Romana Luca que estaba aquí en el siglo IV. La villa actual se encuentra en las tierras de cultivo de los condes húngaros Festitich de Tolna.

Villa Luka, una vez un antiguo granero, se ha convertido en una casa de campo de lujo que combina la vida al aire libre con el confort moderno. La sala de estar no tiene menos de 70m2 y cada habitación tiene un baño privado. La casa de campo está ubicada en una colina con un área privada de cinco hectáreas.

¿Tienes el deseo de desarrollar tu talento aprendiendo un nuevo idioma en la guitarra? ¿Combinar el aprendizaje con jugar juntos y disfrutar del hermoso entorno? Entonces inscríbase para esta Guitarra Tango Masterclass.

Ubicación: Maygalukafa -Hungría
Fecha: Septiembre
Precio: 550.00
Contenido:
* 45 minutos de lecciones privadas todos los días
* 1 hora de lecciones de conjunto de guitarra todos los días
* Alojamiento, desayuno, almuerzo y cena.
* Paseos acompañados de expertos en naturaleza

En avión puede volar bajo presupuesto a Budapest. Desde Budapest hay una transferencia a Magyarlukafa.

Pueden participar al menos cinco guitarristas y un máximo de 7 guitarristas.

Regístrese enviando un correo electrónico a contact@tangomuziek.nl

[:]