Als Creative Director, uitvoerend musicus, beeldend kunstenaar en docent is het verbinden van talenten en disciplines een tweede natuur. 'Creativity is intelligence having fun' - Albert Einstein

THEATER CONCERTEN

Spiegelingen
De melancholie van de Argentijnse tango vertolkt in het Fries. Een combinatie die zich verrassend innemend laat mengen. Zoals de band
tussen zang en spel van Kay en Sieta. Zij voelen elkaar subliem aan. Lees meer

Nocturnal Stories
“De dag dat je niet meer weet waar je naartoe gaat, onthoud gewoon waar je vandaan kwam. Voor mij was het altijd de stem van de instrumenten. Gitaar, contrabas en bandoneon.” Lees meer

MUSICUS | BEELDEND KUNSTENAAR

Multi instrumentalist en beeldend kunstenaar
Kay Sleking, geboren Amsterdammer met Keniaanse roots. Opgegroeid in de Bijlmer en Amsterdam Oost. Scarlatti, Tsjaikovski, Stevie Wonder, Clifford Brown, Astor Piazzolla, Kurt Schwitters en Anselmo Kiefer laten zijn moleculen dansen. Verliefd worden op frequenties. Dat ene moment dat kleur en vorm perfect samenvalt, het plotseling helemaal stil wordt. De stilte tussen de noten, hoe dicht ze elkaar ook opvolgen. De contactgeluiden van nagel op snaar, knopjes, strijkstok. De melancholie van trilling. Tango. Kay is een katalysator van al dat. Lees meer of ga naar online gallery.

TANGOJAZZ LAND

Hot Tango & Cool Jazz
TangoJazz Land is een productiehuis waar verschillende disciplines samenkomen en van waaruit nieuwe bewegingen onstaan. TangoJazz Land is begonnen in 2017 met de maandelijkse TangoJazz Club El Elegante, een avond met tango en jazz musici in een authentieke nachtclub downtown Amsterdam. In 2018 kwamen daar wekelijkse concerten bij met singer-song writers, poetry & spoken word, jazz, tango, klassiek en latin. We zijn weer begonnen met de wekelijkse sessies in het iconische Café Americain aan het Leidseplein op vrijdagavond. Vanaf 1 december is de twee-maandelijkse Club Elegante begonnen, met TangoJazz Orchestra El Elegante, in Hotel Lloyd. Lees meer over TangoJazz Land.

laatste nieuws

TANGO & POËZIE

Zondag 26 januari start de concertserie Spiegelingen in Terbant (Friesland) met nieuwe nummers, waaronder een prachtig nummer van Robert Long, begeleidt op bandoneon. Voor de Amsterdammers, 2 februari, staan we in het Pianola Museum. Op 16 februari weer in Friesland (Franeker) en 1 maart in Beuningen (Gelderland). Meer info.

Tango aan de Haven

Club Elegante in het Lloyd Hotel, Amsterdam, met TangoJazz Orchestra El Elegante op 1 december was een succes! Ook het optreden van het TangoJazz Orchestra El Elegante in De Winkel van Sinkel in Utrecht. Op 9 februari is de volgende Club Elegante met het tango orkest in het Lloyd Hotel. Lees meer over het orkest.

Exposities

Mijn Birds en Seascapes worden aangeboden bij Saatchi en de in Parijs gevestigde gallery Singulart. Twee schilderijen vlogen uit naar Amerika en Italië; Drie Meeuwen Drieluik & Twee Zwanen.
Wil je ze bekijken, ga naar mijn 'Art' site >>>

Cursus & Masterclass Tango Orkest in Preau

Een volle week tangospelen in een orkest op een prachtige plek in de Bourgogne. Van 1 tot 8 augustus kan het weer! Klik hier voor meer informatie over de cursus.
Wegens succes is er nog een week bijgekomen voor profs en vergevorderde musici van 8 tot 15 augustus, met een concert in de kerk van St.Léger de Fougeret. Klik hier voor meer informatie over de masterclass.