Tangotrio Villena Sleking Yulzarí bestaat uit bandoneonist Victor Villena, gitarist Kay Sleking en contrabassist Remy Yulzari. Het trio speelt nieuwe composities en maakt een brug van tango naar hedendaagse klassieke muziek, zonder de melancholie en ritmiek van de traditionele tango te verliezen.

De in Aix en Provence wonende Argentijn Victor Villena, is een gelauterde musicus met een internationale carriere. Naast  solistische programma’s met uitvoeringen van onder andere Piazzolla en Ginastera treedt hij wereldwijd op met Ute Lemper.

De in Amsterdam wonende gitarist Kay Sleking is docent aan Codarts, speelt internationaal met diverse musici en is een van de aanjagers van TangoJazz Land. Sleking was laudaat voor zijn master examen en speelt naast gitaar de contrabas en bandoneon.

De in Parijs woonachtige contrabassist Remy Yulzari is een van de weinige contrabassisten die een uitnodiging kreeg voor een post studie aan de Julliard School in New York. Zijn specialiteit is klezmer en zijn fantastische techniek, dat gepaard gaat met een grootse muzikaliteit.