Kay Sleking (Nederland / Kenia) combineert zijn uitmuntende techniek met diepgaande muzikaliteit en swing. Aangekomen op dit punt van zijn carriere strekt hij de grenzen op van zijn muzikale bagage, en werkt samen met musici uit diverse genres, zoals bijvoorbeeld jazz en Indiase muziek. Naast gitaar speelt Sleking contrabas en bandoneon.

Stillness in Concert by Kay Sleking

Verstilling als leidmotief. Luisteren naar de ruimte tussen de noten. Dit is Stillness – Concert van Kay Sleking.
Zijn composities zijn gebaseerd op klassiek, minimal en tango. Sublieme beheersing en muzikaliteit zijn de peilers waarop Kay zijn muzikale verhaal verteld. Vanaf september op gebruikelijke én ongebruikelijke plekken. Zoals in zijn karakteristieke atelier in Amsterdam, een boksschool, de Mata Hari zaal van het Hard Rock Hotel (voormalig Hotel Americain), onder een boom in Preau, in een kerkje in de Bourgogne.

Kay Sleking (Nederland / Kenia) combineert zijn uitmuntende techniek met diepgaande muzikaliteit en swing. Aangekomen op dit punt van zijn carrière strekt hij de grenzen op van zijn muzikale bagage en gebruikt dit voor solistisch spel, waarin hij invloeden gebruikt uit klassiek, minimal, jazz en tango in zijn composities. Naast gitaar speelt hij contrabas en bandoneon, maar het accent ligt op de gitaar.

Kay heeft op vele podia opgetreden in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Finland, Amerika, Canada, Argentinië en Nigeria.

Concert & Expositie

Kay reist tussen de verschillende manieren van uitdrukken als beeldend kunstenaar en musicus. De combinatie van zijn muziek en beeldend werk kun je nu live meemaken. Luisteren tussen de schilderijen in het atelier van Kay, gesitueerd naast het park Frankendael in de Watergraafsmeer.

Het concert is van 16:00 – 17:00, met vooraf en na afloop de gelegenheid een glas wijn of een kopje koffie te drinken.
Het concert is €15 p.p. Er is plaats voor maximaal 10 personen.

Je kunt reserveren voor het concert door een mail te sturen naar info@kaysleking.com. 

Het eerstvolgende concert is op Valentijnsdag ❤️  14 februari.

Kay sleking Studio
TangoJazz Land

Tangojazzland

TangoJazz Land is een productiehuis waar verschillende disciplines samenkomen en van waaruit nieuwe bewegingen zijn ontstaan. Kay Sleking is in 2017 begonnen met TangoJazz Land en heeft samengewerkt met singer-song writers, poetry & spoken word artiesten, jazz, tango, klassieke en latin musici. Gesitueerd in een authentieke nachtclub downtown Amsterdam. Momenteel treedt hij op met zijn trio, waarbij straight forward tango’s worden gemixt met een jazz note, en classic jazz met een tango touch.

PRINSENGRACHTCONCERT 2020

Jörgen van Rijen Trombone & Kay Sleking Gitaar

Chiquilin de Bachin – Astor Piazzolla
arrangement – Kay Sleking

LIVE BIJ CULTUUR IN ACTIE!

in de studio DeFabrique, Utrecht.

Tern Tales – compositie Kay Sleking

Solo Fragmenten Bandoneon & Gitaar uit het theater concert Friese Liedjes & Argentijnse tango in De Roode Bioscoop, Amsterdam 15 juni 2018

Klassiek viert de Zomer 2018 - Tango

Klassiek viert de zomer website