Ik verzend mijn schilderijen wereldwijd via een internationale koerier. Mijn schilderijen zijn veilig verpakt en verzekerd tegen verlies of beschadiging tijdens de levering. De bezorgkosten worden berekend op basis van uw bezorg locatie en de grootte/het gewicht van het door u gekochte kunstwerk.

Kleinere kunstwerken worden verzonden via een volledig bijgehouden en ondertekend voor service.

Grotere werken worden verzonden via een gespecialiseerde kunstvervoerder. Deze service is inclusief:

– verzameling kunstwerken uit mijn atelier

– op maat gemaakte professionele kunstverpakking (vaak met behulp van een houten kist voor extra stabiliteit)

– Verzekering tegen verlies of schade

– volledige tracking en handtekening bij aankomst

 

Leverings prijsgids

Kleinere schilderijen: tussen 20 – 40 cm

NL: tussen € 5 – € 30

Europa: € 30 – € 75

Rest van de wereld: €50 – €100

Middelgrote schilderijen: tussen 50 – 90 cm

NL: tussen € 50 – € 120

Europa: tussen € 70 – € 160

Rest van de wereld: tussen € 100 – € 220

Grotere schilderijen – 100 cm en groter

NL: tussen € 155 – € 250

Europa: tussen € 180 – € 305

Rest van de wereld: tussen € 250 – € 435

Stuur voor een nauwkeurigere offerte een e-mail naar info@kaysleking.com

 

Internationale verzending

Kopers die buiten de EU zijn gevestigd, kunnen bij aankomst extra douanekosten of invoerbelasting in rekening worden gebracht. Helaas heb ik geen controle over deze kosten en het is de verantwoordelijkheid van de koper om dergelijke kosten te betalen.

 

Levertijden

Dit is afhankelijk van uw locatie. Binnenlandse leveringen 3-7 werkdagen (soms sneller!). EU-leveringen tot 2 weken en rest van de wereld tot 3 weken. Eventuele vertragingen bij de douane in het ontvangende land zijn helaas buiten mijn controle en alle bijbehorende douanekosten zijn voor rekening van de klant. Houd rekening met iets langere levertijden als u een lijst voor uw schilderij heeft aangevraagd.

 

Ophalen

U bent van harte welkom om uw kunstwerken op te halen in mijn studio in Amsterdam Watergraafsmeer (als afstand geen probleem is). Selecteer voor online aankopen ‘afhalen’ bij het afrekenen en ik zal contact met u opnemen om een ​​geschikt moment voor u af te spreken om op te halen. Zorg voor grotere kunstwerken (100 cm breed +) voor voldoende ruimte in uw voertuig.

 

Retourneren

Retourzendingen worden binnen 14 dagen na ontvangst van de levering geaccepteerd als u van gedachten verandert over uw aankoop. Een volledige terugbetaling wordt verleend op voorwaarde dat het kunstwerk in originele staat wordt geretourneerd. Terugbetalingen zijn voor de oorspronkelijke verkoopprijs van het kunstwerk (minus de oorspronkelijke verzendkosten).

De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant. Neem contact met me op via info@kaysleking.com als u een retour wilt verwerken.