Hoe betaal ik?
Betaling kan worden gedaan via mijn websitewinkel (door een kunstwerk te selecteren en naar de kassa te brengen) of rechtstreeks aan mezelf via e-mail/whatsapp.

 

Welke betaalmethoden accepteert u?
Website-betalingen kunnen worden gedaan met PayPal of bankpas/creditcard.

Directe aankopen kunnen worden gedaan via bankoverschrijving of PayPal.

 

Hoeveel kost bezorging?
De bezorgkosten worden berekend op basis van de grootte/het gewicht van het kunstwerk en de bezorg locatie. Voor grotere werken van meer dan 1 m omvatten de bezorgkosten een gespecialiseerde verzendservice voor kunst, waarbij kunstwerken professioneel worden verpakt in op maat gemaakte houten kisten voor optimale bescherming.

Raadpleeg de pagina Verzenden & Retourneren voor gedetailleerde informatie

Kan ik mijn kunstwerk ophalen?
Ja. Als u in de buurt bent en uw kunstwerk in mijn studio wilt ophalen, kun je de optie ‘afhalen’ selecteren bij het afrekenen, of voor directe verkoop vraag het mij en we kunnen een geschikt moment voor uw afspreken om het op te halen.

 

Kan ik in termijnen betalen?
Ja. Ik begrijp dat het spreiden van betalingen uw aankoop beter beheersbaar kan maken, dus voor werken van meer dan €500 bied ik deze optie graag aan. Een eerste aanbetaling is vereist, gevolgd door 2 of 3 maandelijkse termijnen. Uw schilderij wordt verzonden na ontvangst van de laatste betaling. Zie Betalingsplannen voor alle details.

(Alleen in Nederland woonachtige klanten)

Biedt u kortingen aan?
Ik bied niet routinematig kortingen aan, maar van tijd tot tijd kan ik ze via specifieke evenementen/lanceringen aanbieden aan de abonnees van mijn mailinglijst. Als u van deze aanbiedingen wilt profiteren, kunt u zich hier aanmelden.

 

​Hoe ziet het verkoopproces eruit?
De meeste schilderijen op mijn website zijn beschikbaar om te kopen via de winkelfunctie, daarom kunt u ze aan uw winkelmandje toevoegen of naar de kassa gaan en daar kopen. Verzending wordt toegevoegd bij het afrekenen. U ontvangt dan eerst e-mails om uw bestelling te bevestigen en vervolgens om te bevestigen wanneer verzending heeft plaatsgevonden (inclusief trackinggegevens).

 

Een soortgelijk proces zal plaatsvinden als u rechtstreeks via mij koopt via e-mail, whatsapp of studiobezoek. Ik stuur u een factuur met de prijs + verzending en instructies voor betaling. Zodra de betaling is ontvangen, zal ik de levering van uw kunstwerk regelen en u een e-mail sturen met de relevante verzendinformatie, inclusief trackingnummer en wanneer u uw kunstwerk kunt verwachten.

​​

Hoe is het kunstwerk verpakt?
Uw kunstwerken worden zorgvuldig en veilig verpakt in beschermende lagen – kleinere werken in dozen en zeer grote werken in houten kisten. Ik gebruik een gespecialiseerde fine art-verzender voor het verpakken en verzenden van grotere kunstwerken.

  

Wanneer ontvang ik mijn kunstwerk?
De levertijden variëren afhankelijk van uw locatie. Zie de pagina Verzenden & Retourneren voor meer info. 

Is het kunstwerk verzekerd tijdens levering?
Ja. Alle kunstwerken zijn volledig verzekerd tegen verlies of schade tijdens het transport.

Komt het kunstwerk ingelijst?
De meeste kunstwerken worden zonder lijst verkocht, tenzij anders vermeld, maar ik kan tegen een meerprijs inlijsten. Neem contact op met info@kaysleking.com om uw vereisten te bespreken voordat u tot aankoop overgaat.

 

Zijn er specifieke ophang instructies?
Mijn schilderijen zijn klaar om op te hangen met een degelijke bevestiging aan de achterkant.

 

Signeert u uw kunstwerken?
Ja. Ik signeer mijn schilderijen altijd met de hand op de achterkant en in de rechter benedenhoek vooraan. U ontvangt daarbij een Verklaring van Echtheid.

 

​Wat is uw retourbeleid?
Als u niet tevreden bent met uw kunstwerk, kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Een volledige terugbetaling (minus verzendkosten) wordt verleend als het kunstwerk in originele staat wordt geretourneerd. Zie het verzend- en retourbeleid voor alle details over het verwerken van een retourzending.

 

Biedt u provisie aan?
Ja. Als u een specifiek formaat en/of kleurenpalet in gedachten heeft, bied ik u graag een stuk in opdracht aan. Stuur me een e-mail op info@kaysleking.com en we kunnen uw wensen bespreken.

Kan ik werk in uw studio bekijken?
Ja. Ik verwelkom je graag op afspraak in mijn atelier. Neem contact op met info@kaysleking.com om een ​​geschikte tijd af te spreken.