Tafels om aan te
verwonderen

Huiselijke havens

In mijn leven heb ik veel verschillende tafels gehad. Toen ik net het huis uitging waren het vooral tafels die ik op straat vond, en eerlijk gezegd heeft het jaren geduurd voordat ik een tafel heb gekocht. Ik heb altijd een voorkeur gehad voor oude houten tafels, tafels waaraan je kan zien dat ze doorleefd zijn.

Ik denk bij die tafels aan lange filosofische gesprekken, rijkelijke gangen en zaterdagochtenden met een krant, croissant en een kopje koffie. Ook aan intense gesprekken over sluimerende onvrede en belastingaangifte doen. 

Rust en inspiratie

Stuur mij een bericht als je meer wilt weten over de tafels.

Point of no return

De start van de Wadden Tafel voelt als eeuwen geleden. Ondertussen zijn er  behoorlijk wat projecten voorbij gekomen en afgehandeld terwijl de tafel stond te wachten op de laatste fase van vervolmaking. Zij, want zo voelt het, vond het geen enkel probleem tussen de schilderijen te staan, maar naarmate de tijd verstreek werd het voor mij steeds moeilijker om die laatste fase in te gaan, het gieten van de kunsthars. Stel je voor dat het fout zou gaan voorbij het punt of no return.

Een kijkje in de keuken

Ik was heel stellig in mijn keuze om te schilderen op hout en af te werken met kunsthars (epoxy). Nu een paar jaar later heb ik de vaardigheden om tafels te maken met mijn kunstwerken erop. Ik schilder vogels en vergezichten, takjes met rode besjes en alles wat ik mooi vindt. De tafels die ik gebruik zijn zorgvuldig tweedehands, tafels die met aandacht zijn gebruikt, en ik geef ze een tweede leven. Ik kies ovale en ronde tafels en bewerk ze met veel zorg, Concious & Circulair Business. Als jij een tafel wilt hebben om aan te verwonderen, neem dan contact met mij op. 

Door op de foto te klikken kun je de video bekijken van de Waddentafel, net uit de epoxy.  

Mobiel

+31(0)654977176

Social

Copyright @2021 Kay Sleking Art. All rights reserved