PERSPECTIEF

Kunst als een manier om verbinding te maken, dingen vanuit verschillende kanten te bekijken, in of uit te zoomen.
Elke manier van uitdrukken is uniek omdat niemand precies hetzelfde is.
Elke manier van waarnemen is uniek, we hebben allemaal onze eigen wiring.
Kunst kan je openstellen, je dingen in perspectief laten zien. Het mooie dat kan gebeuren, is dat kunst je bewust kan maken van jezelf, van je omgeving.

Zoals een atleet de flow voelt, de perfecte samenwerking van lichaam en geest. Er is enkel de sensatie van de ademhaling, de spieren die soepel samentrekken en uitzetten, de wind en de innerlijke stilte. Kunst kan je ook helpen om je in een flow te brengen. Het kan je raken en je bewust maken van je innerlijke zelf. Je hebt geen afleiding nodig, je kunt jezelf en je omgeving vanaf een stille plek waarnemen.

De natuur inspireert mij; ruimtelijkheid, dynamiek en stilte.
De kunst van het contrast op micro- en macroniveau, stilte bestaat ook uit crescendo en decrescendo.

Als beeldend kunstenaar en musicus uit ik mijn perceptie van de buitenwereld en mijn binnenwereld, en ben ik dankbaar dat verscheidene schilderijen deel uitmaken van het leven van kunstverzamelaars in Italië, de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Nederland.

Ik werk dagelijks in mijn atelier in Amsterdam, een oud schoolgebouw ontworpen door architect Berlage. Kom eens langs om van gedachten te wisselen, en mijn schilderijen in levende lijfe te zien. Kopje koffie of een wijntje staat voor je klaar.

Ik wens je een prachtige dag.

Kay Sleking

Ga naar Seascapes

CONTACT

ADRES STUDIO KAY SLEKING
Willem Beukelstraat 42
Amsterdam
BLOG Inspirerende verhalen
CONTACT info@kaysleking.com +31 654977176 VOLG MIJ OP L-in Insta Yt Fb