tango orkest

Tango Orkest Workshops

Op Tango Orkest NL, dé website voor informatie over orkestcursussen, speciaal ontworpen voor ervaren amateurmusici en professionele musici die hun kennis van tango willen verdiepen, heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden: een tweewekelijkse cursus, maandelijkse orkestsessies, een lang weekend op een prachtige locatie, of zelfs een intensieve orkestweek in Frankrijk. Bekijk de website via de onderstaande knop en laat je inspireren door het aanbod.

vrij spel

Deze workshop is speciaal ontworpen voor studenten Docent Muziek van het Conservatorium van Amsterdam, maar is geschikt voor iedereen die op zoek is naar inspiratie.

Laat je inspireren door creatieve geesten uit diverse disciplines zoals kunst, literatuur, architectuur, dans, drama en wetenschap. Ontdek wat hun drijfveren zijn en hoe zij deze vormgeven. Door dit te observeren, kun je verrassende verbanden leggen en een nieuwe zienswijze ontwikkelen voor jouw eigen authentieke geluid.

Inspirerend leiderschap

Ben je op zoek naar een verfrissende kijk op leiderschap? Maak kennis met Kay Sleking, een veelzijdige musicus en beeldend kunstenaar, en ontdek hoe zijn ervaring als orkestleider de sleutel kan zijn tot jouw leiderschapsontwikkeling.

In deze boeiende workshop deelt Kay zijn inzichten over het aanvoeren van een orkest en hoe deze principes naadloos kunnen worden toegepast in elke leiderschapscontext. Ontdek hoe je een team kunt motiveren, hoe je individuele talenten kunt koesteren en hoe je een omgeving van samenwerking en groei kunt creëren.

Doelgroep: Managers en leidinggevenden uit diverse sectoren.